Over ons

Mizan is een administratie en belastingadvieskantoor met een eigen perspectief binnen de boekhoudkundige en fiscale dienstverlening. Het kantoor richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijven. Naast de reguliere administratieve en fiscale werkzaamheden legt Mizan de nadruk op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dat spreekt uiteraard voor zich. Mizan heeft een sterke binding met haar cliënten en treedt veelal op als vaste bedrijfs- en/of belastingadviseur. In samenwerking met haar cliënten is Mizan actief bezig met het zoeken naar de meest efficiënte werkwijze. Actief zijn op fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch gebied is voor Mizan een wezenlijk aspect binnen onze dienstverlening.

Ondanks dat de basis van onze werkzaamheden bestaat uit de primaire vastlegging, ordening en coördinatie van de boekhouding, bestaat de werkzaamheden van Mizan voor een zeer aanzienlijk deel ook uit advieswerkzaamheden. Uw wens staat bij ons centraal en geldt als uitgangspunt. De cijfers nemen we samen met u door, zodat er een passend mogelijk advies wordt gerealiseerd. Mizan is met name als zeer actief in het voortraject, met als doel om in de toekomst tijdrovende en energieverspillende situaties te voorkomen.

Mizan onderscheidt zich van de andere soortgelijke kantoren door haar actieve houding betreffende de bedrijfsvoering van haar cliënten. Door nauw contact te houden met u, blijven wij op de hoogte van de persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen. Naast de verzorging van de geïntegreerde administratie en fiscale dienstverlening denkt Mizan voortdurend mee met haar cliënten om zodoende een optimaal resultaat te kunnen realiseren. Om de lopende zaken te bespreken en om direct actie te ondernemen bij actuele situaties is goede communicatie tussen adviseur en klant onmisbaar.

Mizan besteedt veel tijd aan het waarborgen van het kennisniveau en het op peil houden van de kwaliteit van haar dienstverlening. Mizan is gevestigd nabij het centrum van Eindhoven. Het kantoor is voorzien van alle moderne communicatiemiddelen en is sterk geautomatiseerd.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×