Ons Team

Wat zou je graag meer over ons willen weten?

Öznur Korucu

Öznur zorgt graag voor structuur en dat alles ‘op rolletjes verloopt’. Blijven leren en ontwikkelen is iets waar ze enthousiast van wordt. Voor een uitdaging gaat ze niet aan de kant en met de juiste muziek aan, wordt ook die puzzel weer opgelost.

o.korucu@mizanbv.nl
040-2940138

Ebru Öztürk

Ebru is een leergierige creatieveling – en bovenal theeleut – die staat te popelen om elke oplossing tot leven te laten komen met persoonlijk en op maat gemaakt administratie. “Work hard, play hard and never skip leg day” is haar motto.

e.ozturk@mizanbv.nl
040-2940138

Selim Gürcü (oprichter Mizan B.V.)

Kom en ontmoet Selim, dat praat wat makkelijker! Met een grote variatie aan warme dranken word je verwelkomd op ons kantoor aan het Boschdijk. Om te sparren over je bedrijfsidentiteit en het overdenken van je huidige fiscale positie, maar ook om te brainstormen over het optimaliseren van jouw onderneming. Selim is niet alleen een prater maar ook vooral een doener!

s.gurcu@mizanbv.nl
040-2940138

Ali Yildirim

Met zijn analytische en fiscale achtergrond is Ali jouw rots in de branding. Nadat we je administratie hebben verwerkt / aangifte hebben ingediend, praat Ali je bij, zodat je weet waar je aan toe bent. Als laatste schakel in de dienstverlening, zorgt Ali  ervoor dat jouw gras altijd groener is dan dat van de buren. Met raad én daad staat Ali paraat!

a.yildirim@mizanbv.nl
040-2940138

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×