Belastingaangiftes

Vrijwel dagelijks vinden er ontwikkelingen plaats op fiscaal gebied. Wij zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen in het belastingrecht en kunnen u daardoor adequaat adviseren en behulpzaam zijn bij het opstellen en indienen van de aangiften. Gezien onze deskundigheid zijn, uiteraard binnen de grenzen van de regelgeving, in staat om een meest optimaal resultaat voor u te verwezenlijken. Hierdoor kunt u niet alleen tijd en inspanning, maar ook belastinggeld besparen.

Contact opnemen

Persoonlijk advies

Altijd met dezelfde contactpersoon.

Direct contact

Bel ons rechtstreeks op.

Begeleiding op maat

Wij kijken naar een passend advies.

Werkwijze Belastingaangiftes

Na aanlevering van de benodigde stukken bereiden wij de belastingaangifte voor. We kijken daarbij uiteraard naar een voor u optimale situatie. Vaak signaleren wij aan de hand van de aangifte adviespunten. In overleg met onze belastingadviseur kunt u vervolgens bekijken op welke wijze deze worden uitgevoerd.

Overzicht van onze dienstverlening

Particulieren:
– Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
– Het verzorgen van de aangifte schenkbelasting
– Het verzorgen van de aangifte erfbelasting
– Het verzorgen van de aangifte toeslagen

Ondernemers:
– Het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting
– Het verzorgen van de aangifte Schenkbelasting
– Het verzorgen van de aangifte Erfbelasting
– Het verzorgen van de aangifte Toeslagen
– Voorbereiden van aangiften loonbelasting en omzetbelasting

Directeuren-grootaandeelhouders: – Inkomstenbelasting
– Toeslagen

BV’s, NV’s (en andere rechtspersonen zoals stichtingen en verenigingen): Vennootschapsbelasting
– Dividendbelasting
– Voorbereiden van aangiften loonbelasting en omzetbelasting

Over Mizan B.V.

Mizan is een administratie en belastingadvieskantoor met een eigen perspectief binnen de boekhoudkundige en fiscale dienstverlening. Het kantoor richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijven. Naast de reguliere administratieve en fiscale werkzaamheden legt Mizan de nadruk op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dat spreekt uiteraard voor zich. Mizan heeft een sterke binding met haar cliënten en treedt veelal op als vaste bedrijfs- en/of belastingadviseur. In samenwerking met haar cliënten is Mizan actief bezig met het zoeken naar de meest efficiënte werkwijze. Actief zijn op fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch gebied is voor Mizan een wezenlijk aspect binnen onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×