Verwerken administraties

Wij kunnen de gehele administratie voor u inboeken, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf uw boekhouding in te voeren.

Contact opnemen

Mizan

Persoonlijk advies

Altijd met dezelfde contactpersoon.

Mizan

Direct contact

Bel ons rechtstreeks op.

Mizan

Begeleiding op maat

Wij kijken naar een passend advies.

Diverse mogelijkheden

Voor het verwerken van uw administratie zijn diverse mogelijkheden voorhanden. Wij kunnen de gehele administratie voor u inboeken, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw boekhouding in te voeren. Ook kunt u uw administratie volledig digitaal inleveren. Mizan maakt hierbij gebruik van de programma Exact Online. Deze programma bied u de mogelijkheid om direct inzage te hebben in de financiële situatie van uw bedrijf. Door middel van deze software bent u snel en eenvoudig bekend met de mogelijkheden binnen online boekhouding.

Over Mizan B.V.

Mizan is een administratie en belastingadvieskantoor met een eigen perspectief binnen de boekhoudkundige en fiscale dienstverlening. Het kantoor richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijven. Naast de reguliere administratieve en fiscale werkzaamheden legt Mizan de nadruk op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dat spreekt uiteraard voor zich. Mizan heeft een sterke binding met haar cliënten en treedt veelal op als vaste bedrijfs- en/of belastingadviseur. In samenwerking met haar cliënten is Mizan actief bezig met het zoeken naar de meest efficiënte werkwijze. Actief zijn op fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch gebied is voor Mizan een wezenlijk aspect binnen onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×