Administratie zelf invoeren

Voor relatief weinig kosten kunt u beschikken over een volwaardig financieel pakket. U hebt de mogelijkheid om de verwerking zelf te verrichten. Uiteraard kunt u de verwerking ook door ons laten verzorgen of laten controleren.

Contact opnemen

Mizan

Persoonlijk advies

Altijd met dezelfde contactpersoon.

Mizan

Direct contact

Bel ons rechtstreeks op.

Mizan

Begeleiding op maat

Wij kijken naar een passend advies.

Volledig uitbesteden

Indien u de verwerking door ons wens te laten verzorgen, dan kunt u middels kijkrechten direct inzicht krijgen in de financiële situatie van uw onderneming. Zaken zoals openstaande debiteuren, openstaande crediteuren en gemaakte kosten zijn direct inzichtelijk.

Geen eigen software

Daarnaast hoeft u geen eigen software en updates meer aan te schaffen en heeft u geen zorgen meer over de veiligheid van uw systemen. Deze dienst wordt geleverd tegen een vast bedrag per jaar. U bepaalt zelf in welke mate u gebruik wilt maken van online boekhouden. U kunt kiezen voor een eenvoudige basis boekhouding, voor een volledige en professionele administratie of een alternatief waarbij beide varianten aan bod komen. U kunt op elk gewenst niveau instappen en, indien nodig, in een later stadium naar een ander niveau overschakelen. Nadat u een beslissing hebt genomen over het pakket, dient u het afgesproken tarief van tevoren te voldoen.

Over Mizan B.V.

Mizan is een administratie en belastingadvieskantoor met een eigen perspectief binnen de boekhoudkundige en fiscale dienstverlening. Het kantoor richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijven. Naast de reguliere administratieve en fiscale werkzaamheden legt Mizan de nadruk op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dat spreekt uiteraard voor zich. Mizan heeft een sterke binding met haar cliënten en treedt veelal op als vaste bedrijfs- en/of belastingadviseur. In samenwerking met haar cliënten is Mizan actief bezig met het zoeken naar de meest efficiënte werkwijze. Actief zijn op fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch gebied is voor Mizan een wezenlijk aspect binnen onze dienstverlening.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×