NOW

Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)

De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) is er om werkgevers die door de coronacrisis te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Met de tegemoetkoming NOW kunt u uw werknemers met een vast of flexibel contract doorbetalen en in dienst houden. Zo blijven zo veel mogelijk banen behouden. Bekijk het overzicht van de verschillende aanvraagperiodes voor alle belangrijke datums (pdf, 103 kB).

Extra informatie: Het kabinet heeft bevestigd dat er een achtste aanvraagperiode NOW komt. Het streven is dat u in februari hiervoor een aanvraag kunt doen. Meer informatie over de voorwaarden en de opening van het loket volgen binnenkort. Houd daarvoor onze website in de gaten of kijk op rijksoverheid.nl.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×